SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da rota yeniden Efecan!

Trabzonspor'da rota yeniden Efecan!

01 Ocak 2023 Pazar - 11:06




Trabzonspor'un Fatih Karagümrük ile oynadığı karşılaşmada sol köprücük kemiği kırılan Edin Visca'nın durumu netleşirken Bordo-Mavililer de yıldız oyuncunun yerine transfer adına iki isme yöneldi.





Trabzonspor , Süper Lig 'in 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'e 4-1 mağlup olurken Edin Visca'yı da kaybetti. Yıldız oyuncunun durumunun netleşmesi sonrası Bordo-Mavililer, iki ismin transferi için düğmeye bastı.

Sezonun ilk bölümünde sağ kanat problemi yaşayan Trabzonspor’da, Visca dönünce rahat bir nefes alınmıştı. Ancak Bosnalı futbolcunun yeniden sakatlanması, planları değiştirdi. Bordo-Mavililer’in ara transfer döneminde sağ kanada oyuncu alma ihtimali yüksek. Eski Trabzonsporlu Nazilli Beleriyespor'a imzayı attı...

Yabancı olarak akla gelen isim, daha önce de ciddi şekilde gündemde olan Masouras. 28 yaşındaki Yunan futbolcunun, Olympiakos’la 1 yıl kontratı kaldı.

Yerli piyasasında ise Trabzonspor’un eski aşkı Efecan Karaca yeniden radara girecek. Transferde maliyet faktörü, belirleyici etken olacak. (Fanatik)

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap