SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da rol model Meunier! Yeni transferlere örnek olacak

Trabzonspor'da rol model Meunier! Yeni transferlere örnek olacak

08 Mart 2024 Cuma - 10:21




Trabzonspor'a hayran kalan 32 yaşındaki yıldız Thomas Meunier'in tavrı, transfer dönemine şekil verecek. Bordo-mavililer, tecrübeli ismi ‘rol model’ olarak kullanacak.





Devre arasında kadroya katılan Thomas Meunier, hem saha içi performansı hem de saha dışındaki tavırlarıyla örnek bir oyuncu görüntüsünde. Geçtiğimiz günlerde, 'Trabzonspor'daki imkanları Dortmund'da bile görmüyoruz' diyen oyuncunun, kendisine şehir ve kulüp ile ilgili sorular yönelten birçok kişiye de oldukça olumlu sözler sarf ettiği ortaya çıktı.

YÖNETİMİ ETKİLEDİ

Trabzonspor, 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun bu tavrını transfer sürecinde de aktif bir şekilde kullanma düşüncesinde. Bordo-mavililer, sezon sonunda takıma katmayı planladığı isimlere Meunier'in performansı ve açıklamalarını da örnek gösterecek. Trabzonspor'da teknik ekibinin talebi doğrultusunda sezon sonunda genç oyuncuların yanı sıra Meunier tarzı tecrübeli isimlerin de kadroya katılması düşünülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap