SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Rodallega operasyonu

Trabzonspor’da Rodallega operasyonu

10 Ekim 2018 Çarşamba - 11:48




Yönetim, bu sezona müthiş başlangıç yapan Kolombiyalı golcüye yeni sözleşme önerdi...





Ünal Karaman ile adeta küllerinden yeniden doğan 33 yaşındaki Rodallega’ya yapılan teklif şöyle: 1 yıl daha bizimle ol. Bu süre, performansına göre sen de istersen 1 yıl daha uzayabilir

8 MAÇTA 5 GOL 1 ASİST

Karadeniz’e röportaj veren Hugo Rodallega, “33 yaşındayım. Sanırım Trabzonspor’da bu son sezonum. Bu yaştaki oyuncuyla kim yeni sözleşme yapar? Ama burada devam etmek isterim” demişti. Ancak Kolombiyalı geride kalan 8 haftalık sürede öyle bir performans ortaya koydu ki taraflı tarafsız tüm futbolseverler bu çıkışa şapka çıkardı. 8 maçta 5 gol atan Hugo, 1 de asist yaparak toplamda 6 gole doğrudan katkı sağladı.

RODALLEGA TEKLİFE SICAK

Rodallega’nın bu mükemmel performansına Bordo-Mavili kurmaylar kayıtsız kalmadı. Aldığımız bilgilere göre Trabzonspor, 33 yaşındaki Rodallega’nın 1 yılı opsiyonlu 2 yıl daha takımda kalmasını istiyor. Hatta oyuncuya, sözleşme uzatma teklifi şifahen yapıldı. Yakın bir zamanda ise bu teklif resmiyete dönüşecek. Trabzonspor’da mutlu olduğunu dile getiren Hugo teklife sıcak bakıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap