SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da orta sahaya Türk panzeri geliyor!

Trabzonspor'da orta sahaya Türk panzeri geliyor!

12 Ağustos 2023 Cumartesi - 17:21




Alman gazetesi Bild, Hertha Berlin'den ayrılmak isteyen Suat Serdar’ın Trabzonspor ile görüştüğünü iddia etti.





26 yaşında 1.84 boyunda olan Suat Serdar, orta sahada görev yapıyor. Bild’de yer alan habere göre, Bundesliga 2’de oynamak istemeyen Suat Serdar, Trabzonspor’un yetkili menajer aracılığı ile yaptığı teklife prensipte ‘evet’ dedi. Pazarlıkların devam ettiği bildirilirken, Bordo-Mavili kurmayların, piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan Suat Serdar’ı satın alma opsiyonlu kiralamak istedikleri öne sürüldü.

LİGLERİN başlamasına kısa bir süre kala Trabzonspor’da transfer hareketliliği artarak devam ediyor. Bir yandan da dış basında Bordo-Mavili takım için transfer iddiaları ortaya atılıyor. Almanya’nın Bild Gazetesi’nde yer alan haberlere göre, Hertha Berlin’de aralarında orta saha futbolcusu Suat Serdar’ın da bulunduğu bazı futbolcular takımdan ayrılmayı planlıyor. Bild, Hertha’nın, Bundesliga 2’de olması nedeniyle Suat Serdar’ın daha üst düzey bir ligde oynamak istediğini bu nedenle de Trabzonspor ile pazarlık masasına oturduğunu ileri sürdü. 26 yaşında 1.84 boyunda olan Suat Serdar, merkez orta sahanın yanı sıra 10 numara ve ön libero do oynayabiliyor. Bild haberin detayında, Suat Serdar için Trabzonspor’un satın alma opsiyonlu kiralama teklifini sunduğunu iddia etti. Pazarlıkları sürdüğü öne sürülürken, Hertha’nın bu teklifi kabul etmesi halinde transferin gerçekleşeceği kaydedildi. Türk asıllı Alman oyuncu Suat Serdar, TFF’nin bu sezon sağladığı mavi pasaportlu oyuncular statüsünde yer alacak ve yabancı sayılmayacak. Deneyimli orta saha kariyerinde Schalke ve Mainz takımlarının formalarını da giydi. Suat Serdar Alman Milli Takımı’nda da oynadı.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
19
Sevdim
7
Beğenmedim
7
Üzgün
3
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap