SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Orsic ve Petkovic seferi!

Trabzonspor'da Orsic ve Petkovic seferi!

09 Haziran 2023 Cuma - 10:49




Bordo-Mavili yönetim, Mislav Orsic ve Bruno Petkovic’in transferini sonlandırmak için Hırvatistan’a gitti. Kurmaylar her iki oyuncuyla da son görüşmeleri yapıp, ön sözleşmeyi imzalatacak.





Editör: Barışcan ATMACA

DİMİTRİOS Kourbelis transferinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor’da 2 oyuncunun imzaları da yakın görünüyor.

Bordo-Mavili kurmaylar, teknik direktörü Nenad Bjelica’nın gözdeleri sol kanat Mislav Orsic ve forvet oyuncusu Bruno Petkovic’in transferlerini sonlandırmak için Hırvatistan’a gitti.

Burada, Orsic ve Petkovic’in yetkilileri ve kulüp yöneticileriyle son görüşmeler gerçekleşti. Bugün ise ayrıntılar üzerinde pazarlıklar yapılacak. Büyük bir aksilik yaşanmaması halinde Orsic ve Petkovic ile ön protokoller yapılacak. Oyuncular daha sonra Türkiye’ye çağrılacak. 28 yaşında olan Bruno Petkovic’in kulübü Dinamo Zagreb ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şu anda Hırvat Milli Takımı ile kampta olan Petkovic bu sezon Zagreb’de 28 lig maçında 10 gol attı, 7 de asistlik katkı sağladı. Premier Lig’den bir alt kümeye düşen Southampton’dan ayrılmak isteyen 30 yaşındaki Orsic ise satın alma opsiyonlu kiralanacak. 

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap