SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Onuachu operasyonu!

Trabzonspor'da Onuachu operasyonu!

13 Kasım 2023 Pazartesi - 11:55




Trabzonspor'da attığı gollerle adeta takımı uçuran Paul Onuachu için harekete geçildi. 29 yaşındaki Nijeryalı golcü tamam. Sıra kulübünde.





Trabzonspor'un Afrikalı Kralı Paul Onuachu adeta uçuyor... Nijeryalı golcü 8 maçta 6 gole ulaşırken, Konyaspor maçında attığı "akrep" golü ise dünyanın dilinde.

TAKIMLAR SIRAYA GİRDİ

Türkiye'den Beşiktaş ve Başakşehir'in dışında pek çok farklı ligden pek çok takım "Afrikalı Kral" için bonservisini elinde bulunduran Southampton'la temas kurmaya başladı.

ABDULLAH AVCI ÖZEL GÖRÜŞME YAPTI

Abdullah Avcı ise Konyaspor maçının ardından Onuachu ile bir araya geldi. "Seninle daha uzun yıllar beraber çalışmak istiyorum. Beraber Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorum" dedi.


TRABZONSPOR'DA KALMAYA SICAK BAKIYOR

Onuachu da Trabzon'u sevdiğini ve alıştığını Southampton'la Premier Lige dönme şansı olmayacaksa Trabzonspor forması giymeye devam edeceğini söyledi.

TRABZONSPOR HAREKETE GEÇİYOR

Trabzonspor'da hedef milli arada Southampton'la temas kurmak. İngilizlere,  "bonservisi için ne kadar istiyorsunuz?" diye sormak.


TARİHİ FIRSAT BÖYLE KAÇTI

Korkulan ise Southampton'un gösterdiği performans sonrasında Onuachu'ya beklenmedik bir zam yapmak. Çünkü İngilizler ilk etapta Onuachu'yu 5 milyon euro'nun altına bir rakam Trabzonspor'a vermeye hazırdı. Ancak o dönemde Nenad Bjelica, "Petkovic'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. İyi bir maaş ve imza parasına bedava alırız" dediği için Onuachu'nun bonservisi alınmadı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap