SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Onazi krizi

Trabzonspor'da Onazi krizi

17 Ekim 2019 Perşembe - 09:24




Trabzonspor yönetimi iyileşir diye beklediği Nijeryalı oyuncudan umudunu kesti





TRABZONSPOR’DA geçen 2018 yılının Aralık ayında aşil tendonu kopan Onazi ameliyat edilmişti. Sonrasında kendine bakmayan Nijeryalı oyuncu birisi yara temizleme operasyonu olmak üzere aynı yerden 3 kez ameliyat edildi. Bu sürede yürümeye de geç başlayan Onazi’nin diğer sorunu da aldığı kilolar oldu.

DOKTORLARA göre aşil tendonunun kopması sonrası bir futbolcu 5.5 ayda futbol oynamaya başlayabiliyor. Fakat aradan 10 ay geçmesine rağmen Nijeryalı oyuncu tam anlamıyla hazır hale gelemiyor. Onazi’nin sahalara dönmesinin ise ikinci yarıyı bulacağı ifade edildi. Bu durumun bordo-mavili yönetimin de canını sıkmaya başladığı belirtildi.

TRABZONSPOR yönetimi de 10 ay boyunca iyileşmesini beklediği Onazi’den artık umutlarını kesmeye başladı. Nijeryalı oyuncu ile sakatlığının devam etmesi ve ikinci yarıya tam anlamıyla yetişmemesi durumunda sözleşme feshedilecek. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile en kötü ihtimalle sezon sonuna kadar devam edilip, sezon sonu ise mukavele yenilenmeyecek.
Beğendim
10
Sevdim
5
Beğenmedim
15
Üzgün
8
İnanılmaz
7

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap