SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Oğuzhan tamam!

Trabzonspor'da Oğuzhan tamam!

15 Kasım 2019 Cuma - 13:17




Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın istediği Oğuzhan Özyakup ve Yunus Mallı konusunda Beşiktaşlı yıldız için müjde var. Ancak Yunus Mallı konusunda bonservis sıkıntısı bulunuyor.





Beşiktaş’ta kendisine verilen tüm şansları kaybeden Oğuzhan Özyakup için Ahmet Nur Çebi ile Ahmet Ağaoğlu prensip olarak anlaştı. İki Trabzonlu başkan arasında bir para konuşması, ya da ödeme planı hakkında bir görüşme yapılmamıştı. İki başkanın prensip anlaşmasından sonra Oğuzhan konusunu sonraki aşamada Mehmet Yiğit Alp ile Erdal Torunoğulları’nın takip edeceği bildirildi.

YUNUS MALLI İÇİN TRABZONSPOR’UN İŞİ ZOR

Ünal Karaman’ın eline Oğuzhan ya da Yunus Mallı’yı vermek isteyen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yunus’un abisini ikna etmesine rağmen Wolfsburg’un iknası konusunda sıkıntı yaşıyor. Çünkü Yunus için 12.5 milyon Euro ödeyen Alman ekibi 2-3 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle milli oyuncuya bırakmaya yanaşmıyor.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
6
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap