SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Nwakaeme'nin menajeri son noktayı koydu!

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin menajeri son noktayı koydu!

11 Aralık 2019 Çarşamba - 11:12




Trabzonspor'dan ayrılacağı konuşulan Anthony Nwakaeme, hakkında menajeri açıklamalarda bulundu. Oyuncunun menajeri, Anthony Nwakaeme'nin Trabzonspor'da mutlu olduğunu belirtti.





Trabzonspor’da bir süredir Anthony Nwakaeme’nin ayrılacağına yönelik dedikodular dolaşıyordu. Aynı zamanda Şenol Güneş’in de menajeri olan Nijeryalı oyuncunun menajeri Deniz Türker ''Tony Trabzon’da son derece mutlu. Herkes onu seviyor, o da durumdan oldukça memnun. Takım şampiyonluğa oynuyor. Bir oyuncu daha ne ister. Herhangi bir transfer isteği ile bana gelen bir durum da yok. Bu tür iddiaları yersiz buluyorum'' dedi.

Trabzonspor'un en skorerlerinden

Trabzonspor'a 2018-2019 sezonu başında transfer olan Anthony Nwakaeme, takımın en skorer oyuncularından biri konumunda. Bu sezon 23 maça çıkan Anthony Nwakaeme, 5 gol atıp, 5 asist gerçekleştirdi. Anthony Nwakaeme'nin Trabzonspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap