SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Nwakaeme'den itiraf geldi: Geçen sezon vasattım

Trabzonspor'da Nwakaeme'den itiraf geldi: Geçen sezon vasattım

16 Temmuz 2021 Cuma - 12:00




Trabzonspor’un sezon öncesi kampına formuyla damga vuran oyunculardan olan Anthony Nwakaeme önemli açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor’un sezon öncesi kampına formuyla damga vuran oyunculardan olan Anthony Nwakaeme PlanetSport Football Africa’ya açıklamalarda bulundu.

İsrail’deyken birçok Çin kulübünden çok cazip teklifler aldığını buna rağmen Trabzonspor’u seçtiğini belirten Nwakaeme, “Türkiye’de hayat benim için iyi gidiyor. Trabzon’daki yaşantımdan memnunum. Zaten ben yaşadığım şehirde çok fazla şeyler arayan bir insan değilim. Kendimi gittiğim yere uyumlandırıyorum” dedi.

Nwakaeme şöyle devam etti: “Süper Lig’de Türkiye’de geride kalan sezon oldukça zorlu geçti. Bunda pandeminin getirdiği sıkıntılar önemli rol oynadı. Trabzonspor’daki en vasat performanslarımdan birini ben de geride kalan sezonda sergiledim. Biz takım olarak seyirci desteğiyle oynamaya çok alışık bir takımız. Dolayısıyla seyircisiz futbol bizim için zor. Açıkçası böyle olması sıkıcıydı ama işim gereği koşullarla yüzleşmek zorundayım.”

Türk taraftarlara övgülerde de bulunan Nijeryalı futbolcu, “Türk taraftarlar futbol delisi ve fark yaratıyorlar. Trabzonspor taraftarı ülkedeki en iyi taraftar. Kendi evimizde bu taraftarın önünde oynamak muazzam ve bizim itici gücümüz. Taraftarımızı özlediğim gibi rakip taraftarların da tribünlerde olmasını özlüyorum. Çünkü taraftar olmadan futbol olmuyor” diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap