SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Nwakaeme rekor kırdı!

Trabzonspor'da Nwakaeme rekor kırdı!

12 Mart 2022 Cumartesi - 21:06




Trabzonspor'da Nwakaeme tarihe geçti.





Trabzonspor, Göztepe'yi ağırladı. Maçta Trabzon'un ilk golünü atan Anthony Nwakaeme, gösterdiği performansla kariyer rekorunu egale etti. ,

Tam 21 gole katkı sağladı

Karşılaşmanın 31. dakikasında Halil Akbunar'ın golü ile öne geçen Göztepe, sadece 2 dakika gol sevinci yaşayabildi. 34. dakikada sahneye çıkan Anthony Nwakaeme, Cornelius'un asistini gole çevirmeyi başardı. Maçın ikinci yarısında Djaniny'e asist yapan yıldız futbolcu, bu sezon Trabzonspor forması ile 11 gol, 10 asist ile tam 21 gole katkıda bulundu.

Kariyer rekoru kırdı!
Anthony Nwakaeme, 11 gol ve 10 asistlik grafiği ile kariyer rekorunu kırdı. Nwakaeme, Süper Lig'de 2018/19 ve 2019/20 sezonlarında 20 gole katkı sağlamıştı. Nijeryalı, Göztepe karşısında 1 gol ve 1 asist kaydederek, toplam skora etkisini 21 yaptı. Böylece kariyer rekorunu kırdı.

Visca'dan ilk Bordo-Mavili asistler!


Medipol Başakşehir'den ara transfer döneminde Trabzonspor'a katılan yıldız kanat oyuncusu Edin Visca Bordo-Mavili forma ile daha önce 6 gol kaydetmişti. Henüz asisti bulunmayan Boşnak futbolcu, Trabzonspor'un 37. dakikada öne geçtiği golde, Abdülkadir Ömür'e son pası veren isim oldu.

Visca-Ömür işbirliği, karşılaşmanın ikinci yarısında da sahneye çıktı. 53. dakikada Edin Visca, Abdülkadir Ömür'i topla buluşturdu. Ömür ise kendisinin takımının 4, kendisinin 2. golünü attı.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap