SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay sürprizi

Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay sürprizi

27 Ekim 2020 Salı - 11:32




Bordo-mavili yönetimin İstanbul kanadı Abdullah Avcı isminde ısrar ederken, Trabzon kanadından Mustafa Reşit Akçay sesleri yükseldi. 61 yaşındaki deneyimli teknik adamın kulübü iyi tanıması ve futbolcuları daha kolay iletişim kurması önemli bir avantaj olarak gösterildi...





Trabzonspor'da  Eddie Newton döneminin bugün resmen sona ermesi bekleniyor. Bordo-mavili yönetim dün olağan üstü toplandı. Telekonferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıda Trabzon’da bulunan yöneticiler, Newton ile bu işin gitmeyeceğini ve İngiliz hocanın görevine son verilmesi gerektiğini istedi. Yeni teknik adam konusunda yetkiler İcra Kurulu’na verildi. İcra Kurulu ise teknik direktör değişimi konusunda tüm yetkileri başkan Ahmet Ahmet Ağaoğlu’na verdi.

Karadeniz'in ulaştığı bilgilere göre Trabzonspor’da teknik direktörlük için ilk aday Abdullah Avcı. Yapılan görüşmelerde Avcı’ya kalan 34 hafta için 7 milyon TL önerildi. Kalan 2 yıl için ise 10’ar milyon TL teklif edildi.

ASıl sürpriz ise Trabzon kanadından geldi. Yine bize gelen bilgilere göre, Trabzon’daki yöneticiler bordo-mavili takımı bulunduğu kaos ortamından Mustafa Reşit Akçay’ın çıkaracağını öne sürdü. Bu yöneticilere göre, kulübü iyi tanıyan Akçay, kısa sürede futbolcularla da iletişi geliştirip Trabzonspor’u beklenen çizgiye getirir. Mustafa Reşit Akçay’ın da yeniden bordo-mavili kulüpte çalışmak istediği ifade edildi.

Beğendim
18
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap