SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Mats Möller Daehli'de son dakika gelişmesi! Trabzonspor'da yeni transferlerin özellikleri!

Trabzonspor'da Mats Möller Daehli'de son dakika gelişmesi! Trabzonspor'da yeni transferlerin özellikleri!

06 Aralık 2019 Cuma - 17:44




Trabzonspor haberleri...Trabzonspor'da transfer edilecek oyuncular için kriterler belirlendi. Bunun yanında transferi gündeme gelen Mats Möller Daehli için yapılan görüşmelerden olumsuz sonuç alındı.





Trabzonspor transfer haberleri...Trabzonspor yönetimi Ünal Karaman’ın verdiği liste üzerinden transfer görüşmelerinde bulunuyor. ''Trabzonspor olarak riske girmemiz söz konusu değil'' diyen Başkan Ahmet Ağaoğlu da  scout ekibinden Ekuban, Sörloth ve Nwakaeme gibi takıma faydalı olabilecek isimleri bulmalarını istedi.

Scout ekibi de bir süredir Almanya, İngiltere, İtalya gibi büyük ülkelerinin alt liglerinde oynayan unutulmuş oyuncularla, İsrail, Hırvaristan, Bulgaristan gibi liglerde öne çıkan Afrikalı oyuncular üzerinde ciddi çalışmalar yapıyor.

Mats Möller Daehli için görüşmeler kesildi

Bu arada yana döne 10 numara arayan Trabzonspor’da teklif yapılan Mats Möller Daehli için St. Pauli’yle yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı... Alman ekibi 600 bin Euro’ya aldığı Danimarkalı oyuncu için 3 milyon Euro’nun altında bir rakamın görüşme dahlinde olmadığını iletti. Görüşmeler kesildi.

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap