SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Marlon operasyonu başladı

Trabzonspor'da Marlon operasyonu başladı

13 Şubat 2021 Cumartesi - 11:09




Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın son gözdesi Marlon Rodrigues Xavier...tam anlamıyla istikrar abidesi haline gelen 23 yaşındaki sol bek için yönetim de satın alma opsiyonunu kullanmanın planlarını yapıyor.





Trabzonspor yönetimi Abdullah Avcı’nın gelmesiyle ivme yakalayan Marlon’un bonservisini almak için kolları sıvadı… 150 bin euro’ya kiralanan sol bek için kulübü Fluminense ile 1.2 milyon euro’luk bir opsiyon anlaşması yapıldı. Ancak bordo-mavili yönetim bu rakamı 1 milyon euro’nun altına çekmek için çalışıyor. İlk etapta teklif edilen 650 bin euro’ya olumsuz cevap verildi. 

Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan Marlon'un performansı memnun etti. Abdullah Avcı göreve geldikten sonra tüm maçlarda forma giyerek en istikrarlı futbolculardan olan 23 yaşındaki sol bek, forma giydiği 20 maçta oyundan hiç çıkmadı. Transfer olduğunda değeri 1.2 milyon euro olan Brezilyalı savunmacı, değerini iki kat arttırdı. Trabzonspor'un 150 bin euro bedelle satın alma opsiyonlu kiraladığı ve bu sezon 480 bin euro garanti ücret ödeyeceği futbolcudan teknik heyet memnun.

Beğendim
11
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap