SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Marcelo olmazsa Naldo

Trabzonspor'da Marcelo olmazsa Naldo

Karadeniz Özel

06 Ocak 2020 Pazartesi - 17:56




Orta sahasını Ndiaye ile güçlendiren Trabzonspor’da gözler stoper transferine çevrildi...





// Karadeniz Özel // Savunmanın göbeği için ilk aday Beşiktaş’ta 2 şampiyonluk yaşayan Marcelo Guedes. Lyonlu yıldızda sorun çıkarsa, yönetim Espanyol formasını giyen Naldo’yu kiralık olarak getirecek.

Trabzonspor'da stoper bölgesi için en ciddi aday Lyon’dan ayrılmak isteyen Marcelo Guedes. 32 yaşındaki sambacı ile her konuda anlaşma sağlayan Bordo-Mavililer, Marcelo’nun kararını bekliyor. Yarım sezon kiralanacak olan Brezilyalı oyuncu önerilen şartları kabul etmesi durumunda Trabzon’a çağrılacak. Öte yandan yönetim bu transferde her hangi bir sorun yaşanması durumunda alternatifi de hazır tutuyor. Yönetimin daha önce de gündeme gelen Espanyol formasını giyen bir başka Brezilyalı Naldo’yu (Edinaldo Gomes Pereira) gündemine aldığı öğrenildi. 31 yaşında olan Naldo yarım sezonluğuna kiralık olarak düşünülüyor. Tecrübeli stoperin sezon sonunda Espanyol ile sözleşmesi bitiyor.

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap