SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Marcao sesleri!

Trabzonspor'da Marcao sesleri!

02 Kasım 2023 Perşembe - 22:06




Trabzonspor, Marcao için harekete geçti ama gelen bilgiler transferi zora soktu. Eski Galatasaraylı oyuncunun sakatlık raporu sağlık ekibi tarafından detaylı incelendi, Abdullah Avcı'ya iletildi.





Transfer olduğu günden beri Sevilla için baş belası olan Marcao yolun sonuna geldi...

Galatasaray'dan ayrılmak için herkesi çileden çıkaran Brezilyalı stoper için La Liga ekibi Süper Lig'de çalmadığı kapı bırakmadı. Son olarak Başakşehir ve Adana Demirspor'dan da olumsuz yanıt geldi.

SEVILLA GÖNDERMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR

Marcao'yu en azından maaşının bir kısmını karşılayacak bir takım bulup göndermek isteyen Sevilla sözleşmesini feshetmek için menajerini Endülüs topraklarına çağırdı.

SAĞLIK EKİBİ OLUMSUZ RAPOR VERDİ


Son olarak Trabzonspor, Sevilla'dan Marcao'nun sağlık raporlarını talep etti. Raporları inceleyen bordo-mavililerin sağlık ekibi, "iyileşse bile 5 maç üst üste çıkaramaz. Eğer transfer edilecekse ona göre sözleşme yapılmalı. Sağlık ekibi olarak bu transfere onayımız yok" dediler.

Bilimsel olarak gerekçelerini de sıraladılar.

SÖZ ABDULLAH AVCI'DA

Marcao'nun zaten sıkıntılı olan karakterinin yanı sıra sakatlık durumunun da sorunlu olması sonrası Abdullah Avcı transfere mesafeli. Başarılı teknik adamın maç başı ve performansa dayalı sözleşme ile kiralık formülü dışında bir seçeneğe izin vermeyeceği bildiriliyor. Tecrübesi ve kalitesi ortada olsa da Marcao'ya güvenilemeyeceğini bilen Avcı, oynadığı maç kadar para formülüyle gelirse sıcak bakabilir.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap