SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Maestro sahnede!

Trabzonspor'da Maestro sahnede!

28 Nisan 2019 Pazar - 09:36




Fırtına’nın süperstarı Jose Sosa, Fenerbahçe karşısında farkını ortaya koydu. Ligin ilk yarısındaki maçta ağları sarsan Arjantinli yıldız, yine kusursuz bir performans sergilese de takımına galibiyeti getiremedi.





Teknik direktör Ünal Karaman’ın en güvendiği isimlerin başında gelen Jose Sosa, ligin ilk yarısında olduğu gibi dün de Fenerbahçe karşılaşmasında sahneye çıktı. İlk maçta bir gol kaydeden Arjantinli süperstar, yine hem hücum da hem de savunmada oldukça iyi bir performans ortaya koydu. Nefes aldırmadı! Trabzonspor’un ataklarını yönlendiren ve takım arkadaşlarını sık sık hücuma çıkartan 33 yaşındaki oyuncu, üstlendiği ‘maestro’ görevini tam anlamıyla yerine getirdi. Ofansif oyununun yanı sıra savunmadaki oyunuyla da dikkat çeken Sosa, Fenerbahçeli futbolcuların orta sahadan kolay çıkmasına izin vermedi. Sarı-Lacivertli oyunculara sürekli pres yapan Tangocu, 7 top kapma, 7 uzaklaştırma ve 22 ikili mücadele kazanma ile maçı tamamladı.

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap