SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da iç transferde gaza bastı

Trabzonspor'da iç transferde gaza bastı

11 Ekim 2021 Pazartesi - 08:47




Trabzonspor'da iç transfer çalışmalarında gaza basıldı. Bordo-mavili yönetim takımın önemli isimleri Anthony Nwakaeme, Edgar Ie ve Yusuf Sarı'nın sözleşmelerinin uzatılması için harekete geçti. İşte oyunculara ödenecek ücretler





Sezon öncesi dış transferde çok önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, iç transfer görüşmelerine de erkenden başladı. Karadeniz Gazete'de yer alan habere göre zzellikle takımın yıldız ismi Nwakaeme'nin sözleşmesini aralık ayındaki seçime kadar uzatmayı planlayan bordo-mavili yönetim, Nijeryalı yıldızını menajeriyle temasa geçti. Trabzon'da kalmak isteyen Nwakaeme'nin, 1.5 milyon euro'luk ücretinin 2 milyon euro seviyesine çekilmesi bekleniyor.

Yabancı kuralının değişmesinin ardından yerli ihtiyacını göz önünde bulunduran yönetim, Yusuf Sarı'yı kadroda tutacak. Nwakaeme gibi sezon sonunda kontratı bitecek olan Yusuf Sarı'yla da temaslar hızlandı. Genç oyuncunun, 1.5 milyon TL'lik yıllık maaşına önemli oranda zam yapılacağı öğrenildi.


İç transferde gündemdeki bir diğer isim ise Edgar le... Sözleşmesinde 1 yıl opsiyonu bulunan Portekizli stoperin mukavelesi uzatılacak. Opsiyonun devreye girmesi halinde önümüzdeki sezon 800 bin euro alacak olan Edgar'ın ücretine ekstra zam yapılacak. Bordo-mavili yönetim, 3 oyuncunun da kontrat belirsizliğini giderip, tamamen saha içine odaklanmalarını hedefliyor. Aralıktaki seçim öncesi, imzaların atılması planlanıyor.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap