SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Hosseini için karar verildi!

Trabzonspor'da Hosseini için karar verildi!

05 Nisan 2020 Pazar - 16:21




Fırtına, İranlı savunmacıya uzun bir kontrat önermeyi planlıyor. Hosseini'nin, bazen kulübe de otursa da sorun çıkarmayan yapısı çok beğeniliyor.





Trabzonspor, Majid Hosseini'nin hem performansından hem de karakterinden çok memnun. 11'de sahaya çıktığı zaman elinden geleni yapan, yedek kaldığı veya sonradan oyuna dahil olduğunda ise sorun çıkarmayan futbolcunun tavrı çok beğeniliyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir de 23 yaşındaki stoperin uzun yıllar bordo-mavili ekibe hizmet edebilecek bir karakterde olduğunu kaydetti. Yönetim de İranlı oyuncuya uzun süreli bir kontrat önermeyi planlıyor. Genç futbolcuya 4 yılı kapsayacak bir sözleşme hazırlanıyor. Türkiye'de mutlu olan Hosseini'nin de yönetimden gelecek bu teklife "Evet" demesi bekleniyor. Bordo-mavili taraftarlar da hem genç olması hem de kulübe olan aidiyetiyle Hosseini'nin uzun yıllar kalmasını istiyor.

REKORA SADECE 5 MAÇ KALDI

Hosseını, Esteghlal formasını 57 kez taşımıştı. Trabzonspor'da ise 53 karşılaşmada forma giydi. Bordo-mavililerde 5 kez daha oynarsa kariyerinde en fazla forma giydiği takım Karadeniz temsilcisi olacak.
.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap