SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da hedef Galatasaraylı Yunus Akgün

Trabzonspor'da hedef Galatasaraylı Yunus Akgün

25 Haziran 2023 Pazar - 12:05




Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica'nın transfer listesinde bulunan Yunus Akgün için bordo-mavili kulüp harekete geçti.





Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen  Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı yönetim takımda gidecek ve kalacak futbolcuları netleştirmeye başladı. Birçok isme Avrupa'nın devleri talip olurken Okan Buruk'un yedek kulübesine hapsettiği kanat oyuncusu Yunus Akgün'e Süper Lig'in iki önemli kulübü talip oldu.

YUNUS AKGÜN'E SÜRPRİZ TALİP

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica'nın transfer listesinde bulunan Yunus Akgün için bordo-mavili kulüp harekete geçti. Galatasaray'da süre bulmakta zorlanan Yunus Akgün için Trabzonspor süreci hızlandırırken transferi bir an önce tamamlamak istiyor.

YUNUS AKGÜN TAKIMDAN AYRILIYOR

Öte yandan 22 yaşındaki genç oyuncu Yunus Akgün için geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Adana Demirspor da devreye girdi. Yunus Akgün takımdan ayrılmaya sıcak bakarken gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor.


1 GOL 4 ASİST

Bu sezon Galatasaray'la 28 maça çıkan Yunus Akgün yalnızca 12 müsabakaya ilk 11'de başladı. 1180 dakika sahada kalan oyuncu 1 gol, 4 asist ile skora katkı sağladı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap