SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da hedef Gabriel Fuentes... İşte istenen rakam

Trabzonspor'da hedef Gabriel Fuentes... İşte istenen rakam

20 Temmuz 2021 Salı - 09:53




Sol bek transferi adına çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Kolombiya'da Junior forması giyen Gabriel Fuentes'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.





Yeni sezon öncesinde Fode Koita, Gervinho, Bruno Peres ve Marek Hamsik gibi yıldızları kadrosuna katan Bordo-Mavililer, bir forvet ve bir de sol bek almayı düşünüyor. Ancak şu anda Karadeniz ekibinin olmazsa olmazı sol bek. Bu anlamda daha önce gündeme gelen, Gabriel Fuentes için kulübü Junior FC'ye 2.5 milyon Euro teklif edildiği iddia edilmişti. Ancak Kolombiya basınında yer alan haberlere göre bu teklif yetersiz bulunurken, Trabzonspor da başka yöntemler denemeyi düşünüyor. Bu anlamda Fırtına'nın, 24 yaşındaki savunmacıyı kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı öne sürüldü. Ayrıca bir diğer yandan da İnter'in formasını giyen Dalbert için pazarlıklar devam ediyor. Taraflar halen maliyet konusunda bir türlü orta yolu bulamadı.

Meling ile temaslar sürüyor

Sol bek konusundaki bir diğer aday, Birger Meling için de temaslar sürüyor. Öte yandan yerli bir ismi de kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer, İsmail Köybaşı ile de temas kurmuştu. Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, 32 yaşındaki tecrübeli oyuncuya, "Seni takımımda düşünüyorum. Benden haber bekle" dediği öğrenildi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap