SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da hedef Berisha

Trabzonspor'da hedef Berisha

21 Nisan 2021 Çarşamba - 09:10




Norveç kaynaklı haberlere göre, Trabzonspor’da müthiş bir performans sergiledikten sonra Leipzig’e giden Alexander Sörloth vatandaşı Veton Berisha’yı bordo-mavililere önerdi. 27 yaşında 1.75 boyunda olan Berisha, santrfor mevkinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapıyor.





Sezon sonuna yaklaştıkça Trabzonspor için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.  Bu kez haber, geçtiğimiz sezonun Gol Kralı unvanlı Alexander Sörloth’un ülkesinden geldi. Norveç medyasında yer alan haberlere göre, sezon başında Trabzonspor’dan Leipzig’e transfer olan Sörloth, vatandaşı Veton Berisha’yı bordo-mavililere önerdi. Norveç’te Viking takımının formasını giyen Berisha, 27 yaşında ve 1.75 boyunda. santrfor mevkinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabilen tecrübeli isim, geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi. Berisha, 17 gol atarken 8 de asist yaptı.

Haberin detayında ise şu bilgilere yer verildi: Sörloth, Berisha’nın Trabzonspor’da kendisini göstereceğine inanıyor. Oradan Avrupa’nın önemli takımlarına gitmek daha kolay oluyor. Berisha’nın 2024 yılına kadar sözleşmesi var ancak bu çözülmeyecek bir durum değil.

Beğendim
11
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap