SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Hamsik şoku! Yollar ayrılıyor mu?

Trabzonspor'da Hamsik şoku! Yollar ayrılıyor mu?

15 Ocak 2023 Pazar - 13:50




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Marek Hamsik ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kendisiyle yolların ayrılabileceğini iletti.





Edin Visca’nın sözleşmesinin feshedilmeye hazırlandığı ortamda Trabzonspor sürpriz bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor…

Cuma günü Marek Hamsik’le bir araya gelen Abdullah Avcı, “planın ne?” diye sordu. “Ben kalmanı. Bizimle olmanı. En az bir sene daha oynamanı daha sonra da benim teknik ekibimde yer almanı istiyorum” dedi.

Marek Hamsik ise aynı teklifi Napoli’den ve Slovakya milli takımında da aldığını söyledi. Teknik direktörlük konusunda kararını net olarak vermediğinin altını çizdi. Sezon sonunda futbola veda etmek istediğinden bahsetti. Avcı gelecek sezon kendisinden yararlanamayacaksa takımdan ayrılabileceğini çünkü yeni bir yapılanma içine girmeyi düşündüklerinden bahsetti. Hamsik de ayrılması isteniyorsa buna saygı duyacağını söyledi. 

Düşünmek için Avcı’dan süre istedi. Bir süre önce Serie A’da şampiyonluğa koşan Napoli’nin Hamsik’e “bazı maçlarda kısa süreli de olsa forma giymesi için” transfer teklifi yapıldığı iddia edilmişti. Maradona’yı geride bırakarak attığı gollerle Napoli tarihine geçen Hamsik’e şampiyonluk pozunda yer verilmesi istendiği iddia edilmişti. Hatta Hamsik’in de bu teklifi değerlendirmek istediği haberleri yapılmıştı. Tam da o dönemde  Romanya’dan Adrian Sut, Rusya’dan Daniil Utkin iddiaları gündeme gelmişti.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
7
Üzgün
8
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap