SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da gündem transfer

Trabzonspor'da gündem transfer

23 Ocak 2021 Cumartesi - 12:51




Transfer döneminde hareketli günler geçiren Trabzonspor'da Berat Özdemir'in ardından yaşanan suskunluğun artık bozulması bekleniyor.





Abdullah Avcı ile başladığı yeni yolculukta sadece bir kez yenilen Trabzonspor'da transfer dönemi sabırsızlıkla beklleniyordu. Deneyimli antrenörün raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden yönetim Berat Özdemir'i kadrosuna katarak hızlı bir başlanıca imza atmış ancak sonrasında adeta kontak kapatmıştı. Kadro dışı bırakılan oyunculardan da sadece Diabate'nin yarı ücretinin ödenerek gönderilmesi yeni gelecek oyuncuların önünü tıkamıştı. Yine de önemli bir transfer harekatı yürüten bordo mavililerin gündemi yoğun. İşte 23 Ocak 2021 Cumartesi son dakika Trabzonspor transfer haberleri...

Chiquinho: Portekizli futbolcu için 5.25 milyon euro bonservis ödeyen Benfica satın alma opsiyonuna yanaşmıyor. Trabzonspor ise bu inadı kırmak ve oyuncuyu Trabzon'a getirmek istiyor. Hem 8 hem de 10 numara mevkisinde oynayan 25 yaşındali oyuncu bu sezon ligde sadece 57 dakika oynadı. Toplamda ise 4 maçlık süre aldı.

Enzo Perez: Trabzonsporluların uzun süre unutmayacağı bir transfer süreci yaşandı denilebilir. Güney Amerika ile kontak kuruldu, pazarlıkları yapıldı ve Arjantinli oyuncu ayrılabileceğini açıkladı. Buraya kadar her şey olağan gidiyordu ama yönetim iki engele takıldı. İlki bonservis. River en değerli isimlerinden birini bedava vermek istemedi. İkinci ise aile. Eşi, çocukların eğitimi, yeni bir hayat kurmanın zorlukları ve koronavirüs nedeniyle karşı çıktı. Henüz olumsuz bitti denemese de Perez işi artık zor.

Jantko: Sampdoria'nın en değerli oyuncularından biri ve geçen sezon başında 15 milyon euroya yakın bir ücretle transfer edildi. Bu sene de önemli bir form göstererek adını birçok takımın transfer listesine yazdırmayı başardı. Açıkçası medyada yer alsa da en düşük ihtimal Jantko'ya ait gibi görünüyor.

Gaston Ramirez: Uruguaylı futbolcunun sözleşimesi sezon sonunda biteceği için önemli bir ücret ödenmeyecek ancak kendi sözleşmesi için tavan ücretin üzerinde bir bedel talep edilebilir. Kariyerinde ülkesi haricinde italya ve İngiltere serüvenleri bulunan Gaston Ramirez bu sezon sadece 6 maçlık süre buldu ve oynamak istediği için de takımından ayrılabilir.

Mehdi Carcela-Gonzalez: Gaston Ramirez gibi onun da sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Kanat oyuncusu olmasına rağmen Belçika liginde bu sene sadece bir asist yapabildi. Ligde aldığı süre ise sadece 539 dakika. Türk arkadaşları ve burada oynayan birçok futbolcu tanıdığı mevcut. Eğer Trabzonspor iyi bir teklif yaparsa transfer gerçekleşebilir.


Papu Gomez: Birkaç gündür adı gazete manşetlerini süslese de Atalanta onun için bonservis istiyor. Çeşitli bonuslar önerilmesine rağmen de Türkiye'ye adım atacağı meçhul. Fenerbahçe ile adı anılsa da İspanya'ya gitmesi daha yüksek ihtimal. Hatta Almanya'dan iyi bir teklif geldiği de konuşuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap