SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da gündem sol bek transferi!

Trabzonspor'da gündem sol bek transferi!

13 Haziran 2022 Pazartesi - 11:26




Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-mavililerde ilk hedef sol bek takviyesi olurken, gündemde 4 isim bulunuyor. Eren Elmalı, Ezgjan Alioski, Borna Barisic ve Stryger Larsen ile temasta olan yönetim, maliyet+kalite olarak en uygun ismi renklerine katmayı hedefliyor.





Trabzonspor'da sol bek transferi için girişimler sürüyor.Menajerlerin her gün yeni bir isim önerdiği Fırtına'nın gündeminde 4 isim öne çıkmış durumda: Eren Elmalı, Alioski, Barisic ve Jens Larsen...

Bu dört oyuncu da Abdullah Avcı'dan onay almış durumda.

Yönetim, hepsiyle aynı anda temaslarına devam ediyor.

Görüşmelerin kısa süre içerisinde sonuçlandırılması planlanıyor.

Hedef; maliyet ve kalite olarak en uygun ismi kadroya dahil etmek.

Gelinen son durum ise şöyle:


Eren Elmalı:
Trabzonspor'un sol bek bölgesi için ilk temasa geçtiği oyuncu. Ancak hem Kasımpaşa'nın yüksek bonservis talebi hem de taliplisinin çok olması nedeniyle transfer görüşmeleri uzun süredir bekleme aşamasında.

Trabzonspor en son maksimum 3 milyon euro'ya çıktı. Kasımpaşa ise 4.5 milyon euro'ya indi. Pazarlıklar sürüyor.

Ezgjan Alioski:
Bordo-mavililer iki sezondur, Makedon oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Ancak 30 yaşındaki sol bek daha önce parayı seçerek Arabistan'a gitti. Şimdi ise takımının küme düşme ihtimali var.

Bu nedenle ayrılmayı düşünen Ezgjan Alioski bonservisini kendi almayı başarırsa Trabzonspor, bu transferi çok istiyor.

Borna Barisic:

İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın en istikrarlı isimlerinden olan Hırvat sol bek için kulübüne resmi teklifte bulunuldu. Glasgow oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor.


Ancak rakamsal olarak Trabzonspor'un önerdiği rakamın üstünde beklentileri var. Trabzonspor direkt olarak temaslarını sürdürse de henüz maddi konularda uzlaşılamadı.

Jens Stryger Larsen:

Haziran ayı sonunda serbest statüye geçecek olan Larsen, sık sık Trabzonspor'a sıcak baktığına dair mesajlar veriyor.

Oyuncunun bonservisini eline alacak olması diğer isimlere nazaran avantajlı kılsa da yönetim tüm isimlerle aynı anda görüşmelerini sürdürüyor. Larsen ile de temaslar devam ediyor.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap