SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da flaş gelişme! Kadroya alınmadı veda etti

Trabzonspor'da flaş gelişme! Kadroya alınmadı veda etti

24 Mayıs 2019 Cuma - 19:34




Trabzonspor’un Rizespor ile karşı karşıya geleceği maçta Olcay Şahan kamp kadrosuna alınmadı.





Ligin son haftasında Rizespor’a konuk olan bordo mavililerde sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş maçının ardından Yusuf Yazıcı’nın ayrılık mesajı verdiği Olcay Şahan, Rizespor maç kamp kadrosunda yer almadı. Trabzonspor’un maça saatler kala duyurduğu kamp kadrosunda tecrübeli oyuncu yer almadı. Olcay Şahan’ın Trabzon’da takım arkadaşlarıyla vedalaştığı ve İstanbul’a gideceği öğrenildi.

'FEDA DEYİP ELİMDEN GELENİ YAPTIM'

Şahan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bordo mavililerden, ''Geldiğim ilk günden bu güne Trabzonspor formasını onur ve gururla taşıdım. Süre aldığım her dakika büyük Trabzonspor taraftarını mutlu etmek için terminin son damlasına kadar savaştım. Feda olması gerektiğinde feda deyip elimden geleni yaptım. Ben, iyi günde, kötü günde destekleyen, yanımda olan bütün herkese teşekkür etmek istiyorum. Burada çok güzel anılarım oldu. Şimdi veda zamanı. Hakkınızı helal edin, hoşçakalın'' sözleriyle veda etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap