SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Fatih Kurucuk sürprizi

Trabzonspor'da Fatih Kurucuk sürprizi

Karadeniz Özel

17 Aralık 2021 Cuma - 08:32




Adana Demİrspor’un stoperi Samet Akaydın’ı listesine alan Trabzonspor’da bir isim daha gündeme geldi





Sezon başında da gündeme gelen ancak transferinden vazgeçilen Fatih Kurucuk, bu gelişme üzerine Hatayspor’a transfer olmuştu. 23yaşında 1.92 boyunda olan genç stoper için Trabzonsporlu kurmayların nabız yokladığı öğrenildi. Güney ekibi ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih Kurucuk’un da yakın çevresine, “Kulüpler anlaşırsa neden olmasın” dediği ifade edildi.

Devre arasında kanat bölgelerinin yanı sıra sol bek ve stoper mevkine takviye yapma kararı alan bordo-mavili yönetim, Adana Demirspor’un Trabzonlu savunmacısını Samet Akaydın’ı listesine almış ve ilk görüşme gerçekleşmişti. Kurmaların Samet’in dışında bir başka isimle daha temasta olduğu ortaya çıktı. Bu stoperin sezon başında da gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Fatih Kurucuk olduğu ortaya çıktı. 23 yaşında 1.92 boyunda olan Fatih Kurucuk, Karagümrük’ten ayrılıp Hatayspor’un yolunu tutmuştu. Bu sezon aynı performansını Hatayspor’da da sürdüren Fatih için Trabzonspor’un yeniden nabız yokladığı ifade edildi. Güney ekibi ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih Kurucuk’un piyasa değeri 1.8 milyon euro olarak gösteriliyor. Genç isim bu sezon Hatayspor formasıyla 16 maça çıktı, 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap