SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ekuban sevinci

Trabzonspor'da Ekuban sevinci

22 Kasım 2020 Pazar - 10:34




Trabzonspor'da milli takımdan sorunsuz dönen Ekuban sevindirdi.





Gana Milli Takımı’ndan perşembe günü gelen ve cuma ilk antrenmanına çıkabilen Trabzonspor'un golcüsü Ekuban, Avcı’nın planlarını değiştirdi. Beklenildiği gibi yorgun dönmeyen yıldız oyuncu, Erzurumspor’a karşı hocasından 11’de görev istedi.

Lige verilen arada Gana Milli Takımı’na giden ve salı günü çıktığı maçta 67 dakika sahada kalan å Ekuban, yorucu bir yolcuğun ardından perşembe günü Trabzon’a ayak bastı. Yapılan test sonrası önceki gün takımla ilk antrenmanına çıkan yıldız futbolcu, hızlı bir dönüş yaptı. Arkadaşlarından yaklaşık 10 gün uzak kalmasına rağmen teknik direktör Abdullah Avcı’nın yeni oturtmaya çalıştığı sisteme hiç yabancılık çekmeyen Ekuban, bu görüntüsüyle 11 planlarını da değiştirdi. Son antrenmanda da oldukça formda olan başarılı oyuncu, bu akşamki kritik Erzurumspor maçında hocasından görev istedi.

Pereira’yı kesebilir

Teknik direktör Abdullah Avcı, Alanyaspor maçında olduğu gibi orta sahada denediği Pereira’yı kesip Ekuban ile maça başlayabilir. Bu durumda orta alanda Abdulkadir Parmak ve Flavio olacak. Öte yandan Kamil Ahmet’teki belirsizlik nedeniyle sol bekte ibre Marlon’a dönerken, sağ bekte Serkan bir adım önde

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap