SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ekuban muamması

Trabzonspor'da Ekuban muamması

Karadeniz Özel

06 Temmuz 2021 Salı - 12:47




TFF’nin Riva Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da Caleb Ekuban belirsizliği yaşanıyor. İlk günkü antrenmanda yer almayan Ganalı forvet, dün sabah yapılan çalışmada yoktu





Trabzonspor'un Riva'daki kamp çalışmalarına katılacağı belirtilen Caleb Ekuban, ilk günkü ve dün sabahki antrenmanda yer almadı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çalışan bordo-mavili ekipte, ilk günkü idmanda yer almayan Yunus ile Murat Cem de dün sabahki salon çalışmasına katıldı. Ancak Ekuban'ın olmaması dikkat çekti.

Sabahki çalışmada iki gruba ayrılan futbolculardan ilk grupta yer alanlar ısınma ve core çalışma, diğer oyuncular ise genel kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi. Fırtına, akşam saatlerinde de ikinci çalışmasını yaptı. Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına bugün yapacağı çift antrenman ile devam edecek.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap