SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ekuban muamması! Transfer mi, vergi mi?

Trabzonspor'da Ekuban muamması! Transfer mi, vergi mi?

07 Temmuz 2021 Çarşamba - 08:11




Ganalılara göre Ekuban, transfer görüşmeleri nedeniyle idmanları kaçırıyor





İtalya’da olan ve yaşadığı vergi sorunu nedeniyle Türkiye’ye dönemeyen Caleb Ekuban için farklı iddialar ortaya atılmaya başlandı. Gana medyası, 27 yaşındaki forvet oyuncusunun Sampdoria ve St. Etienne ile görüşme halinde olduğunu bu nedenle çalışmalara katılamadığını ileri sürdü. Kulübe yakın isimler ise, “İtalya’da vergi ile ilgili sorun yaşadı. Çözüp dönecek” açıklamasını yaptı

TRABZONSPOR’UN Riva’da başlayan yeni sezon hazırlık kampında olması gereken Caleb Ekuban 3 gündür ortalarda yok. Bu konuda resmi bir açıklama yapılmazken, kulübe yakın isimler Ekuban’ın İtalya’da yaşadığı bir vergi sorunu nedeniyle geciktiğini bunu halletmesi halinde Türkiye’ye döneceğini dile getirdi. Ancak Gana basını Ekuban için farklı bir iddia ortaya attı. Burada çıkan haberlere göre, 27 yaşındaki forvet oyuncusu yeni sezon için kendine takım bakıyor. Aynı haber kaynakları, deneyimli oyuncunun İtalya’da Samdorio, Fransa da ise Saint Etienne Kulüpleriyle görüştüğünü bu nedenle sezon başı kampına gelemediğini ileri sürdü. Karadeniz Gazetesi’ne açıklama yapan bir yönetici, “Ekuban tatile giderken kendisine ‘4 milyon Euro getir, istediğin takıma git’ dedik. Umarız bu görüşmeler hem Ekuban için hem de Trabzonspor için hayırlı olur” açıklamasını yapmıştı.

Trabzonspor'a İngiliz ekibi Leeds'ten gelen 27 yaşındaki oyuncu, forma giydiği 103 lig maçında, 29 gol attı, 18 asist yaptı. Verona’da doğan Ekuban’ın İtalyan pasaportu bulunuyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap