SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ekuban kararı verildi

Trabzonspor'da Ekuban kararı verildi

02 Mart 2019 Cumartesi - 11:56




Trabzonspor, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Caleb Ekuban’ın bonservisini almakta fikir birliğine vardı.





Ekuban bordo-mavili formayla çıktığı 25 resmi maçta 7 gol atarken 2 de asist yaptı.UEFA’da geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntılar nedeniyle kabarık dosyası bulunan ve bu nedenle geride kalan ara transfer dönemini yasaklı geçiren Trabzonspor, önceki gün geçmiş dönemde yapılan transferlerden kalma 30 milyon TL’lik ödemenin ardından gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başladı. Bordo-mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun beraberindeki heyetin Finansal Fair Play anlaşması için yaptığı sunum UEFA tarafından olumlu karşılanınca ve ödemenin yapılmasıyla birlikte transfer için düğmeye basıldı.

Karadeniz ekibi, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Caleb Ekuban’ın bonservisini almakta fikir birliğine vardı. Sezon sonu beklenmeyecek Bu doğrultuda Trabzonspor yönetim kurulu, sezon başında Leeds United Kulübü’nden 200 bin Euro’ya kiralık olarak kadrosuna kattığı ve satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu Ekuban’ı renklerine bağlayacak. Yönetim, yasağının kalkmasının resmileştikten sonra halinde teknik direktör Ünal Karaman’ın da olumlu rapor verdiği Gana asıllı İtalyan futbolcunun için Leeds United’a 1 milyon Euro ödeyerek satın alma opsiyonunu sezon bitimine yakın bir zamanda kullanacak. Öte yandan bordo-mavili kulüp. sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Rodallega konusunda ise henüz fikir birliğine varmış değil. Yönetimin, Kolombiyalı oyuncunun kalan haftalardaki durumuna göre hareket edeceği öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap