SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Edgar le takımda kalacak mı?

Trabzonspor'da Edgar le takımda kalacak mı?

11 Mayıs 2021 Salı - 09:53




Trabzonspor Yönetimi, bu sezon müthiş bir performans sergileyen Edgar’ın ücretinde iyileştirmeye gidiyor... Bordo-Mavililer Edgar'ın, 750 bin Euro’luk ücretini de 1 milyon Euro seviyesine çekmeye hazırlanıyor.





Dış transferde görüşmelere erkenden başlayan, sağ bek Bruno Peres ve Fode Koita ile prensipte anlaşan Fırtına, iç transferde de önemli hamleler yapıyor.

Bordo-Mavililer, sezonun yıldız isimleri arasına giren Edgar Ie’nin sözleşmesini yeniliyor. Trabzonspor, 2022’de kontratı bitecek ve 1 yıllık opsiyonu bulunan Portekizli stoperin yıllık ücretinde iyileştirmeye gidecek. 750 bin Euro kazanan Edgar’ın yeni maaşının 1 milyon Euro seviyesine çekilmesi planlanıyor.

Özellikle Fransa’dan talipleri olan Edgar’ın Trabzon’da mutlu olduğu ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın da kesinlikle 27 yaşındaki stoperin kadroda kalmasını istediği öğrenildi.

İki stoper satılık değil

38 lig maçının 36’sında forma giyen Edgar, Karadeniz ekibinde en istikrarlı oyuncuların başında geliyor. Çıktığı karışlaşmalarda 2 gol atan başarılı stoper, savunmada Vitor Hugo ile yakaladığı müthiş uyumla fark yarattı. Trabzonspor Yönetimi de her iki futbolcunun menajerlerine, bir kez daha “Teklif getirmeyin. Kesinlikle satmıyoruz” talimatını yolladı. 


Fanatik

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap