SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Eddie Newton kararı çıktı!

Trabzonspor'da Eddie Newton kararı çıktı!

29 Ekim 2020 Perşembe - 21:44




Süper Lig´in 7´nci haftasında yarın sahasında Kasımpaşa´yı ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçı kazanarak kötü gidişata son vermeyi hedefliyor. Öte yandan Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Eddie Newton ile yola devam kararı aldı.





2020-21 sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan ve Süper Lig´de geride kalan 6 haftada 5 puan toplayarak alt sıralarında yer alan Trabzonspor, yarın 7´nci hafta mücadelesinde Kasımpaşa´yı konuk edecek. Bordo-mavililer bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak kötü gidişata son vermeyi ve çıkışa geçmeyi arzuluyor. Medical Park Stadı´nda saat 20.00´de başlayacak karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

Trabzonspor´da tedavi gören Ekuban ile Hüseyin Türkmen bu maçta forma giyemeyecek. Tedavisi tamamlanan Abdulkadir Parmak ise takıma geri dönüyor. Teknik direktör Eddie Newton´un, son oynanan Fenerbahçe maçına göre kadroda tek değişikliğe giderek Kamil Ahmet´in yerine Diabate´ye görev vermesi bekleniyor.

NEWTON İLE DEVAM KARARI

Bu arada, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından teknik direktör değişikliğinin gündeme geldiği ve bu yönde yönetimin de birtakım görüşmeler gerçekleştirdiği Trabzonspor´da, Başkan Ahmet Ağaoğlu aldığı karar doğrultusunda teknik adam tartışmalarına son verdi. Ağaoğlu, tüm sorumluluğu üzerine alarak Kasımpaşa maçında da Eddie Newton´ın takımın başında kalmasını istedi.

MUHTEMEL KADRO

Bordo-mavililerin yarın oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Uğurcan – Serkan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Flavio, Baker, Abdülkadir Ömür, Diabate, Nwakaeme, Afobe.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
7
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap