SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Dorukhan transferinde flaş gelişme

Trabzonspor'da Dorukhan transferinde flaş gelişme

24 Temmuz 2021 Cumartesi - 09:11




Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Trabzonspor, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz'e kanca attı. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, yönetimden milli futbolcunun transfer edilmesini istedi





Yeni sezona 'şampiyonluk' parolasıyla girecek Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosunu Hamsik, Gervinho, Peres ve Koita ve İsmail Köybaşı gibi isimlerle güçlendiren bordo-mavililerin gündemine sürpriz bir isim girdi: Dorukhan Toköz… Geçtiğimiz hafta kendisine yöneltilen Dorukhan sorusuna, "Bizde daha hiç gündeme gelmedi. Çok sevdiğim bir oyuncu. Beraber de çalıştık. Bir bakarız ama şu an itibarıyla öyle bir şey yok" şeklinde cevap veren teknik direktör Abdullah Avcı, yönetimden 25 yaşındaki orta saha ile görüşülmesini istedi.

GELMEYE SICAK BAKIYOR

Bordo-mavili yönetim de bu talep sonrasında henüz istediği teklifleri alamayan 1.80 boyundaki futbolcu ve menajeri ile ilk teması sağladı, nabız yokladı. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve şu anda boşta olan Dorukhan, Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakarken, temasların önümüzdeki günlerde yüz yüze yapılması bekleniyor. Yönetimin, oyuncudan ekonomik olarak çok uçuk talepler gelmemesi durumunda bu transferi sonuçlandırma düşüncesinde olduğu da ifade edildi. Yönetimin gerekeni yaparak bu işi çok uzatmadan bitirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Beğendim
9
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap