SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Dorukhan Toköz'den Bjelica yorumu "Çok memnunuz"

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz'den Bjelica yorumu "Çok memnunuz"

10 Temmuz 2023 Pazartesi - 15:03




Trabzonspor oyuncusu Dorukhan Toköz, teknik direktörü Nenad Bjelica ile ilgili açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'da sakatlıktan dönen Dorukhan Toköz, açıklamalarda bulundu.

beIN Sports kanalına konuşan Toköz, birçok konu hakkında konuştu.

Dorukhan'ın açıklamaları şu şekilde:

Kamp yorucu geçiyor. Tempo yüksek. Hazırlık maçına çıkarken de biraz yorgunduk. Çok kötü performans da göstermedik. Toplarımız direkten döndük. Ağır çalışıyoruz ve elimizden gelen en iyi şekilde sezona hazırlanıyoruz.

SAKATLIK GEÇMİŞİ


Beşiktaş'taki ilk sakatlığım sonrası futbola geri dönemeyeceğimi söyleyenler olmuştu. Çok şükür, ondan sonra iki şampiyonluk yaşadım. Milli takıma döndüm. Orada da güzel şeyler yaşadım. Geçen sezon da çapraz bağ sakatlığı yaşadım. Menüsküs de yırtılmıştı. Erken döndüm, futbolu çok özlemiştim. Normalde risk taşıyordu ama doktorumla konuştum ve biraz daha erkene çektim. İstediğiniz kadar paranız pulunuz ve şöhretiniz olsun, sağlık olmadıktan sonra hiçbir şey tat vermiyor.

"BU SENE ÇOK DAHA İYİ OLACAKTIR"

Zor bir sezon atlattık. Şampiyonluk sonrası sezonlar zor oluyor. Kalite olarak belki yine aynı seviyedeydik ancak yeni oyuncular geldi. Uyuşma süreci uzun sürdü. Bu sene çok daha iyi olacaktır, eminim.

"ÇOK MEMNUNUZ"

Hocayı değerlendirmek haddimize değil ama çok memnunuz. Çok hırslı ve bu takıma da yansıyor. Normalde en sevdiğim futbol da bu. Hırslı ve dikine oynanan bir oyun. Hocamız da bu oyunu oynatmaya çalışıyor. Hırs ön planda. Hocamız bizden bunu istiyor. Biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz.


"HEPSİ İYİ İNSAN"

Biz sıcak oyuncular olduğumuz için yeni gelen arkadaşlarımız yabancılık çekmesin diye bize alışmaları adına sohbet ediyoruz. İyi oyuncular, iyi oyuncu olmasalar Trabzonspor seviyesinde olmazdılar. Her şeyden önce hepsi iyi insan.

Rekabet olduğu zaman futbolcu daha iyi çalışır. Rekabet her zaman iyidir. Ben severim rekabeti. Herkesi için iyi olacaktır.

Her pozisyonda oynayabilirim. Çok fark etmez. Takımın nerede ihtiyacı varsa oynarım. Benim için bir sorun yok.

"BİLDİKLERİMİZİ AKTARIYORUZ"


Gençlerin hepsi pırıl pırıl. Poyraz, Abdurrahman, Hakan, Kaan. Hepsi çok iyi çocuklar ve çalışmayı seviyorlar. İnşallah hepsi çok fazla şans bulurlar. Saha içinde de elimizden geldiğince uyarıyoruz. Onlar da en iyi şekilde gelişsin. Bildiklerimizi aktarıyoruz. Bir yararımız dokunacaksa ne mutlu bize.

Çok iyi bir arkadaş grubuyuz. Saha dışında ne kadar iyi arkadaşsan bu saha içine de yansır. Şu anda takımdan çok iyi bir arkadaşlık ortamı var.

"HEVESİM KIRILDI"

21 yaşında milli takımda Fransa'yı yendikten sonra dünyanın en önemli takımlarından ilgiler olmuştu. O zaman benim maçımı izlemeye geldiler. Transfer bitmeye yakınken kıkırdağımı kopardım, nasip olmadım. Trabzonspor'dan önce de Avrupa'dan teklif geldi. Trabzonspor'a geldim. Abdullah Hoca, Ahmet ve Ertuğrul Başkan çok ilgilendi. Şu anda biraz hevesim kırıldı. 2-3 kere gidecek gibi oldum şanssızlıklar oldu. Elbette hedefleri kapatmadım ama şu anda Türkiye'de kalsam daha iyi olacak gibi. Şu anda İtalya ligini çok beğeniyorum ama en iyisi İngiltere.

"PSİKOLOJİK OLARAK İYİ GELDİ"


Milli takım gerçekten bizim üstüme geçireceğimiz en önemli forma. Orada olmak gerçekten çok güzel. Tedavimin bir süresini hocanın da onayıyla orada geçirdim. Psikolojik olarak iyi geldi. En kısa sürede oradaki formama da kavuşmak istiyorum.

Uğurcan, Parmak ve Hüseyin komşum. Eren ve Ömür de geliyor. Eşler, arkadaşlar toplanıyoruz. Çay kahve içiyoruz. Online oyunlar oynuyoruz. Yemeğe gidiyoruz.

ARDA GÜLER'İN REAL MADRİD'E TRANSFERİ

Arda Güler'in Real Madrid'e gitmesi inanılmaz bir gurur. Çok iyi bir oyuncu ve çok büyük bir karakter. Dünyanın en büyük takımlarından birine gitti ve bizi gururlandırdı. Kendisiyle de konuştum. Çok umutluyum. İnşallah her şey çok daha güzel olur onun adına.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap