SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Djaniny gelişmesi! Hangi kulübe gidiyor!

Trabzonspor'da Djaniny gelişmesi! Hangi kulübe gidiyor!

29 Mayıs 2021 Cumartesi - 13:29




Trabzonspor'da sezon başında Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımından kadroya katılan Jorge Djaniny hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor..





Gervinho ve Bruno Peres'i kadrosuna katan Trabzonspor bir yandan da satılacak oyuncularla ilgili çalışmalar yürütüyor.

Sezon başında Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımından transfer edilen Jorge Djaniny hakkında gelişmeler yaşanıyor.

SORUNLAR VAR

Goal'ün Arapça edisyonundan muhabir Dina Jarkas'ın verdiği bilgilere göre, 30 yaşındaki oyuncunun menajeri Al Ahli ile Djaniny arasında devam eden sorunları çözüme kavuşturmak için Genel Spor Otoritesi'ne (oyuncular ve kulüpler arasındaki anlaşmazlıkları müzakere eden resmi kurum) başvurdu.

Kulübün, Yeşil Burunlu oyuncuya 5.7 milyon euro + 500 bin euro ceza olmaz üzere toplamda 6 milyon 200 bin euro borcu var. Golcü oyuncunun, Suudi Arabistan'a dönmeden önce Al Ahli ile olan sorunlarını çözmesi gerekiyor.

KIŞ AYLARINDA RESMİ GÖRÜŞMELER YAPILDI

Djaniny, menajeri tarafından hem Al Nasr'a hem de Al Hilal'e teklif edildi ancak henüz kulüpler arasında resmi bir görüşme gerçekleşmedi.

Al Hilal ile Trabzonspor, devre arası transfer döneminde bir anlaşmaya varmasına rağmen daha sonra bu mutabakat bozuldu.

Trabzonspor oyuncunun takımdan ayrılmasına, sezonu bordo - mavili takımda kiralık olarak tamamlaması şartını öne sürdü. Suudi kulüp bunu kabul etmeyince görüşmeler sona erdi.

DJANINY BU SEZON NE YAPTI?

Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 30 karşılaşmada forma giyen başarılı oyuncu bu maçlarda sekiz gol atarken bir kez de asist yaptı.

Djaniny, Süper Kupası maçında da bir gol ve bir asistlik bir performans göstermişti.

Beğendim
10
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap