SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Divan Başkanı Sürmen: "Yerli futbolculara karşı tavır değişmeli..."

Trabzonspor'da Divan Başkanı Sürmen: "Yerli futbolculara karşı tavır değişmeli..."

02 Ağustos 2023 Çarşamba - 11:37




Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, bordo mavili kulübün 56. kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulundu.

Ali Sürmen'in açıklamaları şu şekilde;

Trabzonspor'u size anlatmak söz konusu değil. Siz zaten Trabzonspor'u yaşıyorsunuz. Trabzonspor'u sadece bir futbol kulübü olarak tarif etmek mümkün değil. Öyle olsaydı köydeki Fadime Teyze keşanı ile maça gelmezdi. Trabzonspor Anadolu insanını temsil ediyor. Onda direnişini ve haykırışını buluyor. İşte biz bu değerlere sahip çıktıkça daha da çok büyüyeceğiz.

Trabzonspor'un bu dönemde sıkıntıları olabilir. Bu geçmişte de olmuştur. Ertuğrul Doğan Başkan'a teşekkür ediyorum. Sorumluluk alarak, 'Ben de yöneticiydim, kulübü düzlüğe çıkaracağım' dedi. Sıkıntılı günler geçirmemizi engellediği için tekrar teşekkür ediyorum.

Taraftarları, kulübe ve yönetime sahip çıkmaya davet ediyorum. Elbette hatalar söylenecek ama olmayan şeyleri olmuş gibi göstermek, bir maç sonucu ya da transfer ile değerlendirme yapmak yönetimi ve futbolcuları telaşlandırabilir. Taraftarlardan özellikle yerli futbolculara karşı tavırlarını değiştirmesini bekliyorum. Hiç hoş değil. Onlara ne kadar güvenirseniz o kadar sonuç alırız.


Trabzonspor'u kuran ve hayatını kaybetmiş olanlara Allah'tan rahmet, yaşayanlara ise sağlık diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap