SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Diego Costa bombası

Trabzonspor'da Diego Costa bombası

16 Haziran 2021 Çarşamba - 17:08




Devre arasında gündeme gelen Brezilya asıllı İspanyol golcü bir kez daha Trabzonspor’un masasında.





Son olarak Atletico Madrid’in formasını giyen ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcü Diego Costa, Fırtına’ya önerildi. Galatasaray ile Başakşehir’in de peşinde olduğu tecrübeli forvetin bordo-mavililerden yıllık 2.5 milyon Euro talep ettiği öğrenildi

Hamsik, Peres ve Gervinho transferleriyle camia ve taraftarını havaya sokan Trabzonspor’a bir dünya yıldızı daha önerildi. Menajerler, devre arasında da bordo-mavili yönetime, “Getirebiliriz” dedikleri Diego Costa’yı bir kez daha sundu. Yönetime yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre; ocak ayında Atletico Madrid ile sözleşmesini fesheden ve 6 aydır takım arayan Brezilya asıllı İspanyol golcü Diego Costa, kariyerine Türkiye’de devam etme kararı aldı. Bu gelişme üzerine Costa için takım aramaya başlayan menajerler, Trabzonspor’un kapısını çaldı. Yine bize ulaşan haberlere göre, 32 yaşındaki oyuncu için yıllık 2.5 milyon Euro maaş isteyen menajerler, 3 yıllık da kontrat talebinde bulundu. Bordo-mavili kurmayların bu öneriyi teknik direktör Abdullah Avcı’ya ilettikleri ifade edildi. Yine bize gelen bilgilere göre, Avcı, bu transfere onay verirse, girişimler hız kazanacak. Diego Costa’yı Galatasaray ve Başakşehir’in de istediği öğrenildi.

32 yaşında 1.86 boyunda olan Diego Costa, Atletico Madrid’de 7 maça çıktı, 2 gol attı. Yıldız forvet, son maçını ise 13 Ağustos 2020 tarihinde Atletico Madrid’in Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Leipzig’e 2-1 kaybettiği mücadelede oynadı. Costa, sonrasında yaşadığı bel fıtığı, kas yaralanması ve bacak sakatlığı nedeniyle bir daha forma giyemedi. Tecrübeli oyuncunun sağlık durumunun şu anda iyi olduğu, özel antrenmanlar yaparak kendini hazır tutmaya çalıştığı belirtildi.

120 MAÇTA 59 GOL

Atletico Madrid ile yıldızını parlattıktan sonra Chelsea'ya transfer olan İspanyol forvet Diego Costa, Premier Lig'de Chelsea formasıyla 120 maça çıktı ve 59 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Yeniden Atletico'ya dönen fakat sakatlıklardan kurtulamayan yıldız futbolcu 81 maçta 19 gol atabildi.

Diego da Silva Costa

Yaş: 32
Boy: 1,86 m
Uyruk: İspanya
Mevki: Forvet
Ayak: Sağ
Kulüpsüz

Beğendim
6
Sevdim
6
Beğenmedim
6
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap