SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Daniel Sturridge'den Ahmet Ağaoğlu'na ilginç söz

Trabzonspor'da Daniel Sturridge'den Ahmet Ağaoğlu'na ilginç söz

23 Aralık 2019 Pazartesi - 13:14




Trabzonspor'un İngiliz golcüsü Daniel Sturridge, Başkan Ahmet Ağaoğlu'na yapması gereken transferler hakkında fikir verdi.





Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu futbolcularla abi kardeş gibi ilgileniyor. Gelen bilgilere göre; Başkan Ağaoğlu son olarak Daniel Sturridge ile baş başa bir görüşme yaptı. İddiaya göre; İngiliz oyuncuya, ''Trabzonspor’da hayalin ne?'' diye sordu. Daniel Sturridge'den ''Burada hiç olmadığım kadar dingin bir hayat yaşıyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki, sadece futbola konsantre olmak için ideal bir ortam var. Genç gelişim çağında, aklı başka yerlere kaymaya müsait oyuncular için bi futbol cenneti'' cevabını aldı. Başkan’a bu durumu değerlendirmeleri konusunda destek olma sözü verdi.

TFF'nin attığı geri adımda iki ismin ciddi payı var

Öte yandan TFF aldığı yüzde 40 borçlanma kararını yeniden yüzde 30’a çekti. En büyük tepkiyi Trabzonspor verirken, TFF’de yer alan iki isimin rakamın eski haline çekilmesinde Yılmaz Büyükaydın ve Mustafa Hacıkerimoğlu’nun büyük etkisi olduğu bildirildi. Trabzonsporlu iki üyenin kamuoyunda sessiz kalmalarına rağmen, TFF nezdinde çok ciddi ve çok sert muhalefet yaptıkları bildirildi. TFF üyeleri ile birebir görüşüp desteklerini alan ikili, atılan geri adımda ciddi rol oynadı.

Trabzonspor'un deplasman karnesi yıldızlı pekiyi

Bu akşam Konyaspo’a konuk olacak Trabzonspor deplasmanda çıktığı son 18 Süper Lig maçında da gol atmayı başardı. Bordo-mavililer bu konuda ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Ayrıca bordo-mavililer, Süper Lig'de Konyaspor ile oynadığı son altı maçta da rakibine gol attı. Bu maçlardan 3 galibiyet 3 beraberlik çıkarırken hiç de yenilmedi.


Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap