SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Daniel Sturridge, AEK rövanş maçında oynayacak mı?

Trabzonspor'da Daniel Sturridge, AEK rövanş maçında oynayacak mı?

22 Ağustos 2019 Perşembe - 11:24




Sturridge'in lisansı yetiştirildi. İngiliz futbolcu, Trabzonspor - AEK rövanş maçında oynayabilecek.





TrabzonsporUEFA Avrupa Ligi play-off turunda AEK ile oynayacağı maçlar öncesi Daniel Sturridge transferini açıkladı. İngiliz futbolcu resmen Trabzonspor kadrosuna katıldı. Peki Sturridge, Trabzonspor - AEK rövanş maçında oynayabilecek mi? Detaylar haberimizde.

Daniel Sturridge AEK maçında forma giyebilecek mi?

Trabzonspor'un yeni transferi Sturridge eşyalarını toplamak için İngiltere'ye gitti. İngiliz yıldız, cuma günü takıma katılacak. Transfer sonra UEFA Avrupa Ligi için harekete geçen Trabzonspor yönetimi Sturridge'in lisansını yetiştirdi. İngiliz futbolcu, Trabzonspor - AEK rövanş maçında oynayabilecek.




Trabzonspor taraftarları günlerdir beklenen Daniel Sturridge transferinden mutlu haber aldı. Bordo mavililer, Daniel Sturridge'i yeni sezon kadrosuna dahil etti. Trabzonspor taraftarları son olarak Daniel Sturridge dansını içeren videolar ile İngiliz golcünün ikna olması için çaba gösteriyordu.​​​​​​​

Daniel Sturridge Trabzonspor'dan ne kadar kazanacak?




​​​​​​​Daniel Sturridge transferi resmen açıklandı. Trabzonspor, Daniel Sturridge ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. Trabzonspor, Sturridge'e 2 milyon euro imza parası ve yılık 1,5 milyon euro garanti ücret ödeyecek. Trabzonspor yöneticisi Sertaç Güven, "Trabzonspor olarak, Türk futboluna kalitesi ve kariyeri tartışılmayacak Daniel Sturridge gibi çok değerli bir oyuncuyu kazandırmanın gururu içerisindeyiz. Bugüne kadar yaptığımız görüşmeler esnasında birçok önemli teklif almasına rağmen hedeflerimizi ve yapılanmamızı beğenerek bu projenin içerisinde yer almak isteyen Sturridge ile gücümüze güç kattık. Bu transfer süresince bize desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun, yüzümüz hep gülsün" ifadelerini kullandı.
Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap