SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Cornelius fırtınası! Kral öldü! Yaşasın yeni kral

Trabzonspor'da Cornelius fırtınası! Kral öldü! Yaşasın yeni kral

08 Ocak 2022 Cumartesi - 13:14




Trabzonspor'un başında görev yaptığı son 5 iç saha maçında kalesini gole kapatan Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinin en uzun serisini yakaladı.





Süper Lig tarihinde ilk kez bir maçı isabetli şut çekemeden tamamlayan Malatyaspor, aynı zamanda bu sezon Trabzonspor kalesine isabetli şut gönderemeyen ilk takım oldu. Konuk ekibin 3 şutu da dışarı gitti. Uğurcan maçı kurtarış yapmadan tamamladı.

Bu sezon Süper Lig'de 49 puan toplayan Trabzonspor, lig tarihinde 1995/96 sezonunda topladığı 51 puanın ardından 20’inci maçlar itibarıyla en yüksek ikinci puanına ulaştı.

Trabzonspor’un başarısında ayağına geleni atan Cornelius’un da büyük payı var.  Alexander Sörloth, Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 10 gole 18’nci isabetli şutunda ulaşmıştı. Cornelius bu gol sayısına 17’nci isabetinde ulaştı. Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son 4 golün sahibi olan Kuzey’in Yeni Kralı Cornelius, ligde çektiği son 7 isabetli şutta da rakip fileleri havalandırdı. İnanılmaz bir istatistik yakaladı.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap