SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da çok kritik 7 gün

Trabzonspor'da çok kritik 7 gün

Karadeniz Özel

25 Mart 2019 Pazartesi - 10:03




Ekonomik krizle boğuşan Fırtına’nın kaderi bu hafta belli olacak





Trabzonspor belki de ekonomik olarak tarihinin en önemli günlerini yaşıyor. Avrupa Kupaları'nda oynamak için UEFA’dan lisans almak zorunda olan bordo-mavililer 31 Mart tarihine kadar alacaklı olan kişilere yaklaşık 80 milyon TL’yi bulan bir para ödemek zorunda. Yönetim bu para için kaynak arayışlarını sürdürürken, İsrail’den gelen bir haber moralleri daha da bozdu.

Sezon başında Hapoel Beer Sheva kulübünden transfer edilen Anthony Nwakaeme’nin 500 bin Euro’luk taksiti ödenmediği gerekçesiyle İsrail kulübü Trabzonspor’u FİFA’ya şikayet etti. Belge önceki gün TFF aracılığıyla Trabzonspor’a iletildi. Bordo-mavili kulüp bu ayın sonuna kadar bu parayı ödemek zorunda. Aksi durumda ise Fırtına’ya transfer yasağının yanı sıra Avrupa Kupaları’ndan men cezası gelebilir. Görünen o ki, bu bir haftalık süreç bordo-mavili yönetimin kaderini belirleyecek.  Ödemeler yapılırsa kriz aşılacak. Aksi durumu düşünmek bile istemiyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap