SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Cenk Tosun bombası

Trabzonspor'da Cenk Tosun bombası

07 Ocak 2021 Perşembe - 09:39




Forvet hattında sıkıntılar yaşayan bordo-mavili takıma gol makinası önerildi...





İngiltere’de Everton formasını giyen ancak burada yeterince şans bulamayan A Milli Takım’ın golcüsü Cenk Tosun menajerler aracılığı ile Trabzonspor’da teklif edildi. İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Bromwich Albion’un da istediği 29 yaşındaki Cenk Tosun’un tercihinin Türkiye olduğu öğrenildi. Şartlarda anlaşma sağlanırsa Cenk Tosun 1.5 sezonluğuna Everton’dan kiralanacak.

Trabzonspor bir yandan bugün Göztepe ile oynayacağı lig maçını kazanmanın planlarını yaparken, diğer yandan da takıma yapılacak takviyeler için transfere hız vermiş durumda. Savunmayı oturtan teknik direktör Abdullah Avcı orta saha ve forvet bölgesine mutlaka transfer yapılmasını istiyor. Özellikle son haftalarda hücum hattında bildik isimlerin dışında golcülerden katkı alamayan Avcı’nın yönetimden iyi bir forvet istediği öğrenildi. Bu bölge için ise çok sürpriz bir ismin gündeme geldiği ortaya çıktı. Yönetime yakın isimlerden aldığımız bilgilere göre, Everton’da teknik direktör Carlo Ancelotti'nin düşünmediği Cenk Tosun menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi. Milli yıldızı Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion’un da istediği ancak 29 yaşındaki Cenk Tosun’un kariyerini Türkiye’de sürdürmek istediği ifade edildi. Yine Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, Trabzonspor sözleşmesi 2022 yılında sona erecek Cenk Tosun’u 1.5 yıllığına Everton’dan kiralamak istiyor. İngiliz ekibine şartların sorulduğu, karşılıklı anlaşma sağlanması halinde Cenk’in imza için Trabzon’a geleceği kaydedildi. Bu sezon toplam 6 maçta 44 dakika süre alan Cenk Tosun’un golü ve asisti bulunmuyor.

Beğendim
30
Sevdim
11
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap