SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da büyük tepki! ''Bahattin asist yapsana''

Trabzonspor'da büyük tepki! ''Bahattin asist yapsana''

15 Şubat 2020 Cumartesi - 18:48




Trabzonspor cephesi, Sivasspor maçında hakem Bahattin Duran’ın görev alacak olmasından dolayı oldukça rahatsız durumda.





Trabzonspor, Sivasspor maçı öncesinde hakem konusunda tepkili. Pazar günü oynanacak Sivasspor maçına 5 yıl aradan sonra Cüneyt Çakır’ın atanması Trabzonspor’da sinirleri gerdi. Camia bir Fenerbahçe maçında taca çıkan topu ayağı ile sahaya gönderdiği ve ezeli rakiplerine asist yaptığını iddia edilen Bahattin Duran’ın yardımcı hakem
olarak, Sivasspor maçında da görev alacak olmasından çok rahatsız. Trabzonsporluların Sivasspor maçında, ''Bahattin asist yapsana'' şeklinde tezahüratlara hazırlandığı bildirildi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Alexander Sörloth sözleri

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth’un aldığı cezayla ilgili: ''Bu karar emsal teşkil eder. Zaten öncesinde 11 tane emsal karar vardı. Görüntüler vardı. Sıkıntı ise şurada, VAR o maçta Hüseyin Göçek'e sadece Alexander Sörloth'un itme pozisyonunu gösterdi. Burada sıkıntı var. "Tahkim Kurulu'nun Sörloth'un gerçek yüzünü görmesini istedim. Bu yüzden birlikte gittik.  İnsanlar saha dışına çekmeye çalışıyor ama kardeşimiz sonuna kadar futbolun içinde kalmayı seçti.  İyi bir savunma yaptık. Alexander Sörloth'un futboldaki performansı nasılsa, Tahkim Kurulu'ndaki performansı da aynı. Fair play ve ahlak kurallarına sadık. Bu bizim için adalet mücadelesiydi. Futbolda adaletin var olduğunu bilmemiz açısından önemliydi'' dedi.

Beğendim
10
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap