SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da bombalar yolda! İstanbulspor 'Pilot' takım oluyor...

Trabzonspor'da bombalar yolda! İstanbulspor 'Pilot' takım oluyor...

08 Mayıs 2019 Çarşamba - 10:47




Kayseri’yi yenen Trabzonspor, transfer için düğmeye bastı





Avrupa Kupaları’na katılmayı garantileyen Bordo-Mavililer 4 koldan transfer çalışmalarına başladı. Fırtına’nın yeni sezonda ilk transferi Ogu olacak. Gündemdeki diğer isim ise, “Ideye, Yusuf Sarı, Mihalik ve Gyasi

İLK TRANSFER OGU

Trabzonspor transfer harekatına başladı. Kayserispor’u 4-2 mağlup eden ve Avrupa Kupaları için vizeyi garantileyen Bordo-Mavililer gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarına iyiden iyiye başladı. Trabzonspor ilk olarak Hapoel Beer Sheva’da forma giyen ön libero John Ogochukwu Ogu ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşında olan 1.92 boyundaki oyuncu 30 Haziran’da bitecek olan sözleşmesinin ardından Trabzon’a gelip imza atacak.

YERLİ YILDIZ YUSUF

Trabzonspor'un listesinde bulunan bir diğer isim ise Marsilya’nın genç yıldızı Yusuf Sarı. Bordo-Mavililerin 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ilk temasını kurduğu ve buna olumlu yanıt geldiği ifade edildi. Bu transferin de yine gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

FORVETE ADAY IDEYE

Rodallega ile sözleşme uzatmayı düşünmeyen Trabzonspor’un forvet adayı ise gol makinası Brown İdeye. Çin ekibi Tianjin ile sözleşmesi sona eren ve kulüpsüz olan Ideye’ye ilk teklif yapılmıştı. Ideye’nin sürekli olarak vatandaşları Nwakaeme ve Onazi’den takım hakkında bilgiler aldığı kaydedildi.

EDWİN GYASİ

Her iki kanatta da görev yapan Ganalı oyuncu Edwin Gyasi de sürati ile biliniyor. Bu oyuncuyu da özellikle Teknik Direktör Ünal Karaman’ın kadrosuna katmayı çok istediği ifade edildi. Bordo-Mavililerin 27 yaşındaki oyuncu için girişimlere başladığı belirtildi.

MİHALİK DE LİSTEDE

Bordo-Mavililerin listesindeki bir başka isim ise Jaroslav Mihalik. Krakov’un oyuncusu olan ve Zilina’da kiralık oynayan 24 yaşındaki oyuncunun da Trabzonspor’un teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Bordo-Mavililerin bu transferler için girişimlerini gizliden yürüttüğü ve güçlü bir kadro kurmayı hedeflediği kaydedildi.
 

İSTANBULSPOR PİLOT TAKIM OLACAK

Trabzonspor'da 1461 Trabzon’un küme düşmesinden sonra pilot takım konusunda farklı arayışlara geçildi. Bordo-Mavililerin 1.Lig ekibi İstanbulspor’u pilot takımı yapmak için girişimlere başladığı ifade edildi. Trabzonspor yönetiminin İstanbulspor yetkilileri ile bu konu hakkında önümüzdeki günlerde görüşme yapacağı kaydedildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap