SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Bjelica, Nwakaeme’nin üzerini çizdi! İşte alınmama nedeni

Trabzonspor'da Bjelica, Nwakaeme’nin üzerini çizdi! İşte alınmama nedeni

21 Eylül 2023 Perşembe - 16:21




Trabzonspor'un şampiyon kadrosunun en önemli isimlerinden Anthony Nwakaeme yeniden bordo-mavili formayı giymek istedi ancak olmadı. İşte bunun nedeni ortaya çıktı.





Trabzonspor yönetimi ayağa kalkmak, taraftara umut vermek istediği günlerde Suudi Arabistan'daki kulübü Al-Fayha'da teknik direktör Vuk Rasovic tarafından kadro dışı bırakılan Anthony Nwakaeme'ye "geri dön" çağrısı yaptı. Nijeryalı da oynamadığı için mutsuz olduğu gerekçesiyle Trabzonspor'a dönmek istedi.

BJELİCA NOKTAYI KOYDU

Ancak görüşmeler devam ederken Nicolas Pepe ihtimali ortaya çıktı. Teknik direktör Nenad Bjelica, Pepe’yi Nwakaeme’ye tercih edince operasyon sonuçlandırılamadı.

DAHA GENÇ VE DAHA ÇALIŞKAN

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, 28 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncunun hem daha çalışkan hem daha genç olması nedeniyle 34 yaşındaki Nijeryalı oyuncuya tercih etti.


YÜKSEK MAAŞ İSTEDİ, KABUL EDİLMEYİNCE GİTTİ

Bilindiği gibi Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'un şampiyon kadrosunun en önemli isimlerinden biriydi. Sezon sonunda şampiyon olan kadrodan bir çok isimle birlikte o da gitti. Ancak Nijeryalının gitmesi teknik ya da yönetimsel bir karar değil, tamamen paraydı. O zaman yönetim uzun süre 34 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya çalıştı. Hatta sezon bitmeden görüşmeler yapıldı. Nwakaeme aldığı rakamın çok üstünde yeni ve uzun bir sözleşmede ısrar etti.Yönetim opsiyonlu süreler ve makul zam üzerinde ısrar ederken, Nwakaeme uzun sözleşme ve yüksek rakamda diretti. Sonunda iki taraf da köprüleri attı.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
6
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap