SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Bruno Peres ülkesine dönüyor!

Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Bruno Peres ülkesine dönüyor!

31 Mart 2023 Cuma - 10:04




Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'ın başkanlığa seçilmesiyle birlikte transferde çalışmalar hız kazandı. Gelecek sezonun planlamasını yapan bordo mavililerde sürpriz ayrılıklar gerçekleşiyor. Fırtına'da Victor Hugo'nun Brezilya kulübü Bahia ile görüşmesinin ardından bir yıldızı daha vedaya hazırlanıyor. İşte detaylar...





Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'ın başkanlığa seçilmesiyle birlikte transferde çalışmalar hız kazandı. Bordo mavililerin 33 yaşındaki Brezilyalı sağ beki Bruno Peres'in de ülkesinde sona erecek olan transfer dönemine kadar, Brezilya'ya dönebileceği öğrenildi.

Menajerinin burada kulüp baktığı tecrübeli oyuncunun teklif getirmesi durumunda Trabzonspor da maaş yükünden kurtulmak için gerekli kolaylığı sağlama düşüncesinde. Takvim'in haberine göre, Trabzonspor'a Bruno Peres için resmi bir teklif gelmediği kalan süre içerisinde bu teklifin gelmesi durumunda değerlendirmeye alınacağı ifade edildi.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap