SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan transfer sözleri! "Rakamlar konuşuluyor..."

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan transfer sözleri! "Rakamlar konuşuluyor..."

26 Ocak 2024 Cuma - 16:58




Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan'dan transfer açıklaması geldi.





Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, kulübün gidişatı ve transfer çalışmalarına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Ligi 3. bitirmek istiyoruz. Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Eksikler var. Sakatlar dönünce ve yeni transferler gelince daha iyi bir takım olacağız.

Devre arası ve önümüzdeki dönem büyük bir değişim olacak. Şu anda genç ve yetenekli oyuncular dışında herkesin tanıdığı oyuncularla görüşüyoruz. Bütçeleri makul seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Ne kadar boşluk olursa değerlendireceğiz. Görüşmeler devam ediyor. Trabzonspor scout ekibi sürekli olarak çalışıyor. 7-8 aydır çalışma var.

2-3 oyuncu ile alakalı raporlar tamamlandı. Rakamlar konuşuluyor kulüplerle. Artık uyku uyumayı bile unuttuk. Bunları da bilerek geldik. Trabzonspor'a feda olsun, sıkıntı yok. Maddi hiçbir şey beklemiyorum. Oyunculara ve hocaya sahip çıkılsın. Sıkıntılı günlerde yanımızda olsunlar. Bir kardeşleri olarak taraftarlardan bunu rica ediyorum.


Trabzonspor genç oyunculara da para verebilir, ileride iyi rakamlara gidecekseler. Saha içinde tecrübeli oyuncular da gerekli. Sırf tecrübeli diye değil, bir yandan da performans verecek oyuncular lazım. Uzun zamandır çalışıyoruz. Bu gelirlerle bu kulüpleri yönetmek mümkün değil. İnşaat şirketi gibi projeler peşinde koşuyoruz. Trabzonspor'un naklen yayın geliri, kazanılan maçın yol parasını karşılamıyor. Trabzonspor'u bu döngünden çıkartmaya çalışıyoruz.

İnsanlar iyi ya da kötü niyetli ancak bir panik havası oluşturmaya çalıştıkları gözüküyor. Ben ve ekibim gayet sakinim. Hedefleri tek tek yerine getiriyoruz. Stadyum sponsorluğu, akademi gibi birçok dediğimizi yaptık. Biz dediğimizi yapıyoruz. Lütfen ve lütfen, Trabzonspor'a manevi olarak destek çıksınlar. Trabzonspor'dan başka kulübümüz yok. Şehrin de en önemli markası. Bunu kollamak zorundayız. Hocamızın ve oyuncuların yanında olalım, tribünleri dolduralım. Afrika Kupası ve sakatlıklarla ilgili problemler oldu, 1-2 hafta sonra dönecekler. Transferlerle birlikte, seneye başka bir hikaye için yola çıkacağız.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap