SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Bakasetas'tan Fenerbahçe maçı açıklaması: Kazanmak istiyoruz

Trabzonspor'da Bakasetas'tan Fenerbahçe maçı açıklaması: Kazanmak istiyoruz

19 Aralık 2022 Pazartesi - 17:35




Trabzonspor’da Bakasetas basın mensuplarının sorularını yanıtladı.





Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Bakasetas’ın basın toplantısı Karadeniz WEB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Bakasetas açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

İlk olarak bizim için geçen kısa hazırlık süreci, iyi oldu. Ligini araya girmeden önceki son maçlarda gerçekten bazı zorluklar yaşıyorduk. Hem skor, hem de performans manasında. Hatalarımızı düzeltip, geliştirme konusunda çalışma fırsatımız oldu. İyi çalıştığımızı düşünüyorum. Hem bizim adımıza, hem de hocamız adına iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Ligin geri kalanını ve önümüzdeki zor maçlar için daha öncesinden, daha hazır olduğumuzu düşünüyorum. Kupa bizim için önemli çünkü, Trabzonspor gibi bir takımda oynarsanız, bütün kupaları kazanmak isterseniz. Dolayasıyla da bu kupa da bizim için önemli. Fenerbahçe maçı da bizim için önemli. Derbi, bütün derbiler önemli ve özeldir. Biz de kendi tarafımızdan bütün maçlarda olduğu gibi bunu da kazanmak istiyoruz.

GELECEK İÇİN HEDEF NE?

Ben her zaman limitleri zorlamayı severim. Her seferinde daha iyisini başarmaya çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Trabzonspor ailesine teşekkür ederim kendimi geliştirmeme yardımcı oluyorlar. Hayal ediyorum. Kendim ve takımım için en iyisini istiyorum. Her ligi ve kupayı kazanmak isteriz. Kendi kariyerim için ve takımım için en iyisini vermek istiyorum.

KAMPI NASIL DEĞERLEDİRİYOR

Hepimiz insanız ve hata yaparız. Sadece futbol oynarız. Kendinizi eleştirmek önemli. Sadece hoca değil oyuncular da kendilerini eleştirmeli. Geçtiğimiz sezondan daha kötü oynadığımızım farkındayız. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Konya maçında 2-0 dan sonra yediğimiz gollere bakarsak daha iyi çalışmamız lazımdı. Bu bir futbolcu ile olmaz. Hücumdan savunmaya ve savunmadan başlar. Bunun için kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.


ARJANTİN’İN DÜNYA KUPASINI ALMASI SONRASI SEVİNCİ…

Bu sadece Messi ile alakalı değil. Arjantin’in futbola yaklaşımını seviyorum. Geçmişteki bütün maçları hatırlamaya bilirim ama son zamanların en iyi maçı oldu diyebiliriz. Çok mutlu olduk çünkü Arjantin kazandı.

ABDULLAH AVCI’NIN AÇIKLAMALARI

"Hocanın söyledikleri hakkında yorum yapamam. Takımın patronu o. Basının karşısında söylediklerini soyunma odasında söylemişti. Biz daha kararlı olmalıyız maçları bitirme noktasında. Biz maçı daha iyi bitirebilirdik. Bu ligde de olabilecek bir durum."

TARAFTARIN MAÇLARA İLGİSİZ OLMASI...

Daha fazla taraftarlarımızın desteğinin olması iyi bir şey. Bunun ben dünya genelinde yaşanan maddi sıkıntıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Lig için konuşmak erken. Geçen sene namağlup gittik sadece 2 maç kaybettik. Her takımın başarılı olduğu gibi zor dönemleri olur. Bu sene farklı alanlarda da yarışıyoruz. Oynadığımız oyunu beğenmeme konusu hakkında bir şey diyemem.  Bizim açımızdan söylemek gerekirse desteklerine ihtiyacımız var. Geçen sene çok destekleri olmuştu. Bu sene de gelirlerse biz destekleri olacaktır. Geçen şampiyonluğu sadece biz kazanmadık hep beraber kazandık. Liderle aramızdaki fark çok fazla değil. Geçen sene hariç Türkiye’deki şampiyonluğun erken olmasını bekleyemezsiniz.


FENERBAHÇE MAÇI

Kritik bir maç olduğunu biliyoruz. Derbi maçları önemlidir. Kazanırsak fark 3’e inecek, kazanmak için her şeyi yapmalıyız. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Geçen sene kazandığımız başarıyı hep beraber kazandık.

DÜNYA KUPASINDA YENİ YILDIZ ÇIKMAMASI...

"Yeni jenerasyon da buna uygun bir karakter yapısı istikrar ve disiplin maalesef yok. Messi ve Ronaldo’nun son 15 yıldır yaptıkları şeyler muhteşem. Mutlaka yeteneğiniz olması lazım ama mental yapınızın da bununla uyuşması lazım. Her gün kendinizi geliştirmek için çok çalışmalısınız. Daha iyi olabilmek için çok çaba sarf etmeniz lazım. Benim bakış açıma göre karakter ortaya koymanız gerekiyor. Messi hem takımı kendi arkasında organize edebildi hem de yeteneğini gösterdi." şeklinde ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap