SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Bakasetas eleştirilere yanıt verdi! "Bilinen bir gerçek var..."

Trabzonspor'da Bakasetas eleştirilere yanıt verdi! "Bilinen bir gerçek var..."

10 Aralık 2023 Pazar - 22:10




Trabzonspor'da Bakasetas, Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde deplasmanda Trezeguet(2) ve Bakasetas'ın golleriyle Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti.

Bordo mavililerde Bakasetas, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

Bizim adımıza önemli bir maç olduğunu biliyorduk. Üst sıralara çıkmak istiyoruz. Kayserispor maçından sonra iyi bir reaksiyon göstermek önemliydi. Takım olarak iyi performans gösterdik. Belki de bizim adımıza yılın en iyi maçıydı.

Gaziantep FK kalecisini tebrik ederim. O kurtarışlar olmasa belki de maç 6-7'ye gidebilirdi. Trabzonspor taraftarının bu maçtan çok zevk aldığını düşünüyorum.

Kaleye yakın olunca, 10-15, biraz daha uzak da olabilir, şut atma fırsatını bulunca gol ya da asistlerle katkı verebildiğimi düşünüyorum.


Daha önce de yanıt verdim. Bilinen bir gerçek var. 10 numarada daha rahatım ama şu anki pozisyondan bir şikayetim yok. Nerede oynamam gerekirse fedakarlık yaparım. 8 numarada da fedakarlık yaparak oynuyorum. Ama şu bir gerçek, kaleye daha yakın olduğumda skor üretme şansım daha yüksek. Hocamın benden ne istediğini bildiğim için elimden geleni yapıyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap